Izgradnja je posao koji treba dobro isplanirati i dogovoriti. Otvoreni smo Vašim željama i koncentrirani na Vašu narudžbu s jamstvom da ćete se moći uvjeriti u našu profesionalnost, stručnost i korektnost.

Izgradnja objekata

Roh-bau izvedbom gradimo objekte: kuće, poslovne, trgovačke ili druge objekte.

Većina naših dosadašnjih poslova ugovorena je sistemom preporuka, što govori više i od najbolje sročene reklame, a na sva Vaša pitanja u vezi građevinskih radova nastojimo pružiti odgovor ili dati ponudu u što kraćem roku.

Osiguravamo:

  • visokokvalitetnu izvedbu objekata (cjelokupnog objekta, kao i svih pojedinih radova)
  • dogovoreni rok realizacije
  • korektnost i pridržavanje dogovora/ugovora u svakom segmentu gradnje

Kad je riječ o gradnji, riječ je o čitavom nizu pojedinačnih radova kojetreba maksimalno profesionalno i stručno izvesti, a sve skupa dobro isplanirati i iskordinirati.

Možemo dogovoriti željenu razinu dovršenosti, a mogućnosti su:

NISKI ROH BAU
Pripremni zemljani radovi, temeljni zidovi/temeljne ploče, noseći zidovi.

SREDNJI ROH BAU
Pripremni zemljani radovi, temeljni zidovi/temeljne ploče, noseći zidovi, krovište i limarija.

VISOKI ROH BAU
Pripremni zemljani radovi, temeljni zidovi/temeljne ploče, noseći zidovi, krovište i limarija, pregradni zidovi, fasaderski radovi, žbukanje, estrih.

Uz gradnju je moguće dogovoriti i druge radove, kao npr. završne radove, uređenje okućnice, popločavanje i ostale radove. Zato se i dogovaramo.

Skoncetrirani smo, na vaše zahtjeve, da bi konačni ishod bio upravo ono što ste vi zamisli. Mi smo tu kako bi Vašu viziju pretvorili u stvarnost.

Kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zidarski radovi

Izvodimo sve vrste zidarskih radova, uključujući zidanje, rušenje i preinaku pregradnih i nosivih zidova, izradu otvora u zidovima i podovima te izradu nadvoja, betonskih deka sa ili bez Fert gredica, preinaku cijelog objekta, dogradnje i slično.

Izvodimo zidanje klasičnom ciglom, siporeks i svim ostalim vrstama blokova.

Za dobro zidanje postoji čitav niz pisanih i nepisanih pravila. Potrebno je mnogo prakse da se savladaju. Naša je firma nasljednik građevinskog obrta, tako da se zidanjem bavimo 25 godina.

To sve govori o našem iskustvu i stručnosti.